top of page

Herding Trial 2016

19. - 20. 3. 2016

Herding Trial TS


V sobotu 19. 3. 2016 se v Makotřasech konal závod IHT2, kde nastoupili 3 účastníci. Závod byl těžký, trať byla postavena již pro zkušenější psy, a handleři si museli každý krok na parkuru opravdu promyslet. Pořadí bylo jasné, na třetím místě se umístila Alena Balcaroá s Euphoria Svěží vítr s 64 body, na druhém místě se umístila Kateřina Schánělcová s Airin Ambrasion s 86 body a na prvním místě se umístila Eva Štemberová s Ado Haaye Bonremo Vemsilumpa s krásnými 95 body. V sobotu se také konali HWT, kde nastoupilo 6 účastníků a nejúspěšnější HWT bylo v podání Evy Štemberové s Al Enne Bonrem Vemsilumpa s 96 body. Též se konaly zkoušky ZVOP s 19 nastoupenými, kde pro nejlepší vlohou byla oceněna Eva Štemberová s La Loba met Frasnay´s flair. Odpoledne patřilo farmářskému závodu, kde nastoupilo 10 startujících. Trať byla postavena, hned z několika velmi náročných technických prvků (maltézský kříž, trychtýř či ulička), ale i pro publikum zajímavých překážek, jako třeba netradiční drive away či přechod přes kupu hnoje. Na třetím místě se umístila Kateřina Schánělcová s Airin Ambrasion a 57 body, na druhém místě se umístila Jana Kautská a Kaila Starý Machnáč s 59 body a první místo neobvykle obsadila Eva Štemberová s Ado Haaye Bonremo Vemsilumpa a 64 body.


























Dne 20. 3. 2016 se konal závod IHT1, nakonec nastoupilo 8 startujících. Trať byla postavena tradičním způsobem, ale i tak zamotala hlavu pár startujícím. Ovšem všichni startující došli do konce a po splnění se mohli pyšnit splněnou zkouškou. Na třetím místě se umístila Alena Köhlerová s Just Magical Tervueren at Yassalen a 69 body, na druhém místě se umístila Eva Štemberová s La Loba met Frasnay´s flair a 73 body a jako v předešlých trialech i první místo obsadila Eva Štemberová s Al Enne Bonrem Vemsilumpa a 74 body. Tento den se ještě konali HWT, kde nastoupili 3 účastníci a pro nejlepší HWT byla oceněna Ivana Klugerová s Arlette West Silmaril a 82 body. Odpoledne patřilo vlohařům, kde na zkoušky ZVOP nastoupilo 16 účastníků a pro nejlepší ZVOP byla oceněna Lucie Procházková s Flam vom Johannisbach.


























Moc bych chtěla poděkovat paní rozhodčí HELENĚ MUZIKÁŘOVÉ za skvěle postavené tratě, ostříží oko a spravedlivé rozhodcování. A obrovské díky patří našim sponzorům, bez kterých by nebyli tak hojné odměny! A to generálnímu partnerovi naší akce FITMIN. A dále sponzorům Mira Mar, Platinum, Nakladatelství Plot a Tropic Liberec. Fotografie - zde Výsledky z obou dnů - zde

 

26. - 27. 3. 2016

Herding Trial CS


V sobotu 26. 3. 2016 se v Makotřasech konal závod IHT1, kde nastoupilo 7 účastníků. Závod byl těžký, trať byla postavena již pro zkušenější psy a handlery. Pořadí bylo jasné, na třetím místě se umístil Jiří Motyčka s Asou Miveko s 88 body, na druhém místě se sice stejným počtem bodů, ale lepším olfem (46 bodů) se umístila Tereza Sommerová s Terezkou Dajavera a na prvním místě se umístila Helena Svobodová a Sanduck Zika s krásnými 93 body. V sobotu odpoledne se také konali HWT, kde nastoupilo 8 účastníků a nejúspěšnější HWT bylo v podání Lucie Jetmarové s Only for Jet Bohemia Patrix s 90 body. Též se konalo zkoušky ZVOP s 18 nastoupenými, kde pro nejlepší vlohu byla oceněna Hana Kejaková s Jack z Bengasu a nejmladší účastník ZVOP byl Izidor Nebeský sen s Karolínou Ticháčkovou. Dne 27. 3. 2016 se konaly zkoušky HWT, nakonec nastoupilo 12 startujících a pro nejlepší HWT byl oceněn Michael Švorc s Devil´s Heart a 91 body. Odpoledne patřilo vlohařům, kde na zkoušky ZVOP nastoupilo 16 účastníků a pro nejlepší ZVOP Ivana Vošáhlíková s Aerosmith Happy Javelai a nejmladším účastníkem ZVOP byla Barbora Škarnitzlová s Runkeeper M´Brisk Brook. Odpoledne patřilo farmářskému závodu, kde nastoupilo 11 startujících. Trať byla postavena, hned z několika velmi náročných technických prvků (maltézský kříž, trychtýř či ulička), ale i pro publikum zajímavých překážek, jako třeba netradiční slalom či přechod přes kupu hnoje. Na třetím místě se umístila Milena Topinková s Harrissi Mintaka a 93 body, na druhém místě se umístila Helena Svobodová s Daralis Ferenčík s 96 body a první místo obsadila Zuzana Černá s Bonita Corlan Gi s 98 body.

























Moc bych chtěla poděkovat paní rozhodčí DANIELE RÁJOVÉ za skvěle postavené tratě, ostříží oko a spravedlivé rozhodcování. A obrovské díky patří našim sponzorům, bez kterých by nebyli tak hojné odměny! A to generálnímu partnerovi naší akce FITMIN. A dále sponzorům Mira Mar, Platinum, Nakladatelství Plot a Tropic Liberec. Výsledky 26. 3. - zde

 

Sponzoři těchto akcí, kterým tímto velice děkujeme, jsou:



bottom of page